Domo-kun

Monday, February 20, 2012

untitled



Hands are shaking..

Heart is beating fast..

Elephant in ze stomach..

Legs are trembling..

Eyes are tearing..

Only God knows how I feel



Yes, tomorrow is the announcement of degree result


Tapi as for me it's today sebab uitm will email each of the degree students the result starting this midnite.


Last sem punya result dapat dalam pukul 2 pagi. Dah tidur tapi punya semangat check sebab tidur pun tak berapa nak lena.


The result will pretty much determine whether i still could maintain my CGPA as my CGPA is atas pagar :(






Ya Allah, sesungguhnya aku telah berusaha. Kini aku hanya bertawaqqal kepadaMu. Jika kejayaan milikku, aku bersyukur padamu. Sesungguhnya ilmu yang dimiliki adalah milikmu, aku hanyalah peminjam. Tapi jika sudah suratan ia bukan rezki ku, aku redha ya Allah.

Saturday, February 4, 2012

Captain Awesome ♥






**moi dekstop wallpaper**



Who needs batman when we have ROBIN!!




Just watched Arsenal gunned down Blackburn 7-1.


This is unusual fer Arsenal that's why I'm fuc**ing excited.


RVP scored hatrick and had assisted 2 goals.


Neways, all hail RVP! He's the best striker in the premierleague at the moment.


He's definitely a class on his own.


Me love you captain! Please dont get injured







RVP and his beautiful family








Thursday, February 2, 2012

I wonder if can ever live without you...






Dulu I pernah hidup tanpa you. Tapi sebulan je i mampu bertahan. I tak sanggup hidup tanpa you. Tak rela tawww.



Tapi you jahat. You goda I. I terpikat. I dengan you dah tak dapat dipisahkan. Bangun pagi i cari you.. Tengahari I cari you. Tapi malam I paling memerlukan you.



I jadi terleka dengan you. Setelah beberapa tahun, I perasan I dah tak se slim dulu. Perut I buncit! Jahanam! You buat i buncit! Tapi jangan risau, I tak mengandung. I cuma, em, 'sihat'
Thanks to you.



Sekarang I dah tak sanggup. Ke mana2 i pergi mereka tegur I. Mereka perasan perubahan pada diri I. Baju2 I pulak dah tak sanggup dipakai I. Apetah lagi skinny jeans I beberapa pasang.



Rentetan itu, i dah nekad. I dah buat keputusan. I nak kita berpisah. Bukan untuk selamanya, tapi hanya untuk sementara waktu. Nanti bila badan I dah slim balik, mungkin kita akan bersama. Tapi by that time, I promise I takkan cari you setiap masa. Mungkin hanya 2 hari sekali.



Maafkan I.....


























NASI...








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...